پاسخگویی بی‌واسطه مدیران میراث‌فرهنگی فارس در میز خدمت حرم شاهچراغ(ع)

همزمان با هفته دولت، میز خدمت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس همراه با دیگر دستگاه‌های اجرایی استان امروز ۶شهریورماه در حاشیه نماز جمعه شیراز و در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) برپا شد و مدیران و مسئولان به‌صورت مستقیم و بی‌واسطه پاسخگوی سوالات، درخواست‌ها و مسائل مردم بودند.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، همزمان با هفته دولت، میز خدمت دستگاه‌های اجرایی استان فارس در حاشیه برگزاری نماز جمعه شیراز و در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) برپا شد.

در این برنامه، معاونان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، رییس اداره شهرستان شیراز و جمعی از مسئولان حضور یافتند.

مراجعه‌کنندگان در این میز خدمت، مسائل و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در میان گذاشتند و پاسخ‌ها و راهنمایی‌های لازم را دریافت کردند.

موضوعاتی که نیازمند بررسی و پیگیری بیشتر بود نیز از سوی مسئولان مربوطه ثبت و برای رسیدگی تکمیلی در دستور کار قرار گرفت.

برپایی میز خدمت در حاشیه نماز جمعه، با هدف تقویت ارتباط مستقیم میان مردم و مسئولان، تسهیل دسترسی شهروندان به مدیران دستگاه‌های اجرایی و بررسی بی‌واسطه مسائل و مطالبات مردم انجام شد.

این ابتکار، فرصتی برای طرح دغدغه‌های عمومی و پیگیری درخواست‌های شهروندان در فضایی صمیمی و معنوی فراهم کرد.

برگزاری میز خدمت و حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در میان مردم، همزمان با هفته دولت، جلوه‌ای از رویکرد پاسخگویی و خدمت‌رسانی مستقیم به شهروندان و تلاشی برای تقویت اعتماد و ارتباط میان مردم و مجموعه مدیریتی استان فارس به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060600572
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha